Magyar JKA Karate Szövetség

Magyar JKA Karate Szövetség

2018. évi szakmai továbbképző hétvégére vonatkozó információk
2018. évi szakmai továbbképző hétvégére vonatkozó információk
2018.01.11 11:44
Ruip Zsófia

Tisztelt Tagság! Tisztelt Mesterek!

 

A 2018. január 10-én megtartott Elnökségi ülésen véglegesedett a 2018. évi Szakmai Hétvége programja, időbeosztása, valamint részvételi díjai is. A mellékletben megtalálható dokumentumok közül a kiírásban található google űrlapon keresztül lehet jelentkezni a képzésre.

A jelentkezéshez szükséges google űrlap linkje itt is megtalálható.

Kérek minden jelentkezőt, hogy figyelmesen olvassa el a jelentkezési lapot a kitöltés előtt. Az idei évben az Elnökség úgy határozott, hogy a tavalyi árakhoz képest csökkenti a részvételi díjakat, kivéve a vizsgáztatói licenc díját, ami minimálisan emelkedett. Változás az előző évekhez képest, hogy idén a szállás díjakat is a Szövetség részére kell megfizetni a többi részvétellel kapcsolatos egyéb díjakkal együtt, ez alól egyedül a szállást érintő idegenforgalmi adó képez kivételt, melyet a hotelben kell mindenkinek egyénileg kifizetni.

Felhívnám a figyelmeteket, hogy a szállodában az 1 ágyas szobák csak korlátozott számban állnak rendelkezésre, ezért azokat a jelentkezés sorrendjében tudjuk biztosítani a részetekre. Valamint minden résztvevőt kérnék, hogy a részvételi díjakat vagy banki átutalással vagy banki készpénzbefizetéssel teljesítse a Szövetség OTP Bank Nyrt-nél vezetett bankszámlájára.

A jelentkezési határidő 2018. január 19. 24 óra!!!    

Tisztelettel
Siliga Péter