Magyar JKA Karate Szövetség

Magyar JKA Karate Szövetség

Tagsági tájékoztató - 2018.01.23.
2018.01.23 12:06
Ruip Zsófia

Tisztelt Tagság! Tisztelt Mesterek!

 

Ennek a hétnek a végén rendezi meg Szövetségünk a 2018. évi Szakmai Továbbképző Hétvégéjét Kecskeméten. Szeretnék nektek ezzel kapcsolatban néhány technikai információval szolgálni.

Parkolás

Azok a résztvevők, akik szállást igényeltek, azok már reggel igénybe vehetik a hotel parkolóját, ahol kérném, jelezzék a recepción, hogy a szakmai hétvégére érkeztek. A szállodai szobákat az ebédszünetben fogják tudni elfoglalni. Az elutazás napján a reggelit követően kell elhagyni a szobákat, de egy-két szobát biztosítanak számunkra, hogy a vasárnap délelőtti gyakorlati képzést követően legyen tisztálkodási lehetőség. Akik nem igényeltek szállást, azok az Egyetem melletti bevásárló központok parkolóiban parkolhatnak ingyenesen, illetve az Egyetem területén is van parkolási lehetőség 200,- Ft/óra parkolási díj ellenében.

Felszerelés

Az elméleti előadásokra célszerű mindenkinek jegyzetfüzetet és íróeszközt hozni. A gyakorlati foglalkozásokon karate ruhában kell részt venni, kivételt képez az edzői továbbképzés, ahol a sportöltözet is elfogadott. A bírói képzésre függetlenül attól, hogy a résztvevő már minősítéssel rendelkező bíró vagy csak érdeklődő, sípot hozzon magával!

 

Tisztelettel,
Siliga Péter