Magyar JKA Karate Szövetség

Magyar JKA Karate Szövetség

Tagsági tájékoztató - Kokushikan Egyetem hallgatóinak látogatása
2018.02.12 09:57
Ruip Zsófia

Tisztelt Tagság! Tisztelt Mesterek!

 

Idén negyedik alkalommal látogatnak el hozzánk Japánból, a Kokushikan Egyetem Karate Szakos diákjai, Kameyama sensei vezetésével. A korábbi évekhez hasonlóan, szintén egy hetet fognak Magyarországon tölteni a diákok 2018. február 14-22-ig. Szövetségünk most is igyekszik vendégeink számára különböző edzéslehetőségeket és változatos szabad programokat biztosítani, hogy új tapasztalatokkal és élményekkel térjenek haza. A szervezésben az idei évben is Szövetségünk több klubja vesz részt hasonlóan az előző évekhez, ezzel is biztosítva vendégeink számára, hogy a hazai karatét és annak helyzetét minél jobban megismerjék. A programban most is szerepel egy központi ingyenes közös edzéslehetőség.

Helyszín: Angyalföldi Láng Sportközpont
Cím: 1139 Budapest, Rozsnyay utca 4., térkép: link )
Időpont: 2018. február 17., 15:00-17:00

 

A helyszín könnyen megközelíthető pár perc sétával az M3 metró Forgách utcai megállójától, illetve gépkocsival a Röppentyű utca felől.

Szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy a sportközpontban két terem található, mi a „B” teremben leszünk, viszont az „A” teremben egy karate verseny lesz, de ez nem fogja zavarni az edzésünket. Az öltözők természetesen használhatóak, de azt kérték, hogy a verseny miatt ne hagyjunk semmit az öltözőkben, hanem vigyünk be mindent a terembe.

 

Tisztelettel,
Siliga Péter