Magyar JKA Karate Szövetség

Magyar JKA Karate Szövetség

Tagsági tájékoztató - Gasshuku jelentkezési lap
2018.05.18 14:14
Ruip Zsófia

Tisztelt Tagság! Tisztelt Klubvezetők! Tisztelt Mesterek!

 

Bizonyára mindenki tudja, hogy közeleg Szövetségünk legnagyobb hazai eseménye a nyári Gasshuku, ezért kérek mindenkit, hogy az alábbi sorokat olvassa el figyelmesen. A leírtak nagyban megkönnyítik a jelentkezési lap helyes kitöltését és így remélhetőleg mind a jelentkezők, mind a szervezők dolga könnyebbé válhat.

A legfontosabb dolog, hogy minden tagunk a klubján keresztül tud jelentkezni és részt venni a táboron. Tehát a jelentkezéseket klubonként kell leadnotok, mert a kedvezményeket így lehet érvényesíteni a jelentkezők száma alapján. A részvételi díjakat is a klubok utalják át vagy fizessék be a Szövetség bankszámlájára a kiírásban megadott határidőig, ezért a számlákat is értelemszerűen a kluboknak fogjuk kiállítani. Amennyiben van a jelentkezők között olyan klub, amelynek a részére idáig nem állított ki számlát a Szövetség, úgy kérném az érintett klubot vagy klubokat, hogy a számlázáshoz szükséges minden adatot küldjenek meg a részünkre.

A jelentkezési lapon a részvevők nevét kell beírni, az övfokozatokat a legördülő fül segítségével lehet kiválasztani. A program (edzések) kiválasztásánál a megfelelő cellába kell „X” betűt írni és a táblázat magától fogja kiszámolni a befizetendő összeget. Az egyes edzéseket csak az jelölje be, aki nem akar részt venni a teljes programon. Azok, akik a teljes programon kívánnak részt venni, ők annak a csoportnak a celláját jelöljék meg, amelyikbe a létszám utáni kedvezményük alapján tartoznak. Azt, hogy melyik csoporté melyik cella, azt bármelyik „Teljes program” cellára kattintva kiírja a táblázat. Tehát, ha egy klubból 11 fő jelentkezik, akkor mind a 11 főnek az első „Teljes program felnőtt kedv.” oszlopot kell bejelölni. Abban az esetben is így kell eljárni, ha a 11 főből 1 fő vagy több is élhet a válogatott vagy 14 év alatti gyereknek járó kedvezménnyel, mert ők is beleszámítanak a teljes létszámba. Fontos, hogy a kedvezmény csak a teljes program esetén vehető igénybe, ezért azok nem számítanak be a kedvezményezettek létszámába, akik nem a teljes programon vesznek részt. Azoknak a neve mellett, akik a teljes programon szeretnének részt venni, értelemszerűen csak egy „X” jel lehet a megfelelő „Teljes program” cellában.

A pólók tekintetében a „fekete” és „fehér” oszlopban a legördülő fülek segítségével lehet a megfelelő méreteket kiválasztani. Akik egy színből vagy akár mindkét színből több pólót szeretnének vásárolni, azokat kérném, hogy a „Megjegyzés” oszlopba a táblázatban jelzett módon írják be a többlet rendelésüket. A pólók ára bruttó 4.500,- forint, ezt az összeget kell felszorozni a rendelt darabszámmal és beírni az árhoz. Csak az összeget kell beírni, nem kell mögé írni, hogy Ft. A bankett esetében is hasonló a helyzet, ott is csak az összeget kell beírni a megfelelő cellába.

A végső fizetendő összeget jobb oldalon felül a SÁRGA cellában lehet látni összesítve, ebbe a fizetendő összegbe a pólókat és a bankett jegyeket is beleszámolja a táblázat automatikusan.

A jelentkezési lapot eléritek a Gasshuku kiírását is tartalmazó hírnél, ami jelenleg weboldalunk fő híre: link 

Tisztelettel
Siliga Péter