Magyar JKA Karate Szövetség

Magyar JKA Karate Szövetség

Fontos információk - Gasshuku Hungary 2018
2018.07.09 15:55
Ruip Zsófia

Tisztelt Tagság! Tisztelt Klubvezetők! Tisztelt Mesterek!

 

Ahogy korábban már mindannyian értesültetek róla, a héten (2018.07.11-14.) kerül megrendezésre a Gasshuku Hungary 2018. elnevezésű edzőtáborunk, immár második alkalommal Törökbálinton, Kurihara Kazuaki és Shiina Mai sensei-ek vezetésével.

Az edzések helyszínére történő eljutás során szeretnénk felhívni a figyelmeteket a jelenleg Budapesten zajló felújítási munkálatokról, melyekről részletes információt kaphattok a BKK Infó közúti közlekedés weboldalon.

 • Korlátozások a Hungária körgyűrűn az 1-es villamos pályafelújítása miatt (július 06. 23:30 - augusztus 31. 23:50)
  Hungária körgyűrűn a Kerepesi úttól a Népligetig buszsávot jelölnek ki, mert felújítják a villamospályát. A Népliget és a Mester utca között mindkét irányban csak két sáv járható, akárcsak a Vajda Péter utcánál és a Hős utcánál, ahol a Rákóczi híd felé tartóknak tilos jobbra kanyarodni. A Hős utcából mindkét irányból csak jobbra lehet a Hungária körútra kikanyarodni, a Vajda Péter utcából pedig tilos balra kanyarodni a Könyves Kálmán körútra, továbbá sávelhúzásra, útszűkületre is számítani kell.
   
 • Egyirányúsították a BAH csomóponti felüljárót (július 02. 03:00 - augusztus 31. 20:00)
  Egyirányúsították kifelé a BAH-csomóponti felüljárót felújítás miatt. Az Erzsébet híd felé tartókat a Budaörsi út–Hegyalja út útvonalra terelik, a belső sáv egy szakaszon a villamospályán halad, ide csak a személyautók hajthatnak be, a külső sávból pedig csak jobbra lehet kanyarodni. A Villányi úton a Budaörsi út előtt csak egy sáv járható. A Hegyalja úton kifelé a csomópontban nem lehet balra kanyarodni. A környéken napközben torlódásra kell számítani.
   
 • Korlátozások a 4-es, 6-os villamospálya felújítása miatt (június 16. 02:00 - visszavonásig)
  Tart a Nagykörúton a villamospálya felújítása, megváltozott a forgalmi rend a Blaha Lujza téren. A Rákóczi útonirányonként két sáv járható sávelhúzással, a befelé haladó forgalmat átterelik a szembejövők oldalára. A József körút forgalmát a Népszínház utcánál visszaterelték a villamospályáról a közúti sávokba. Hétfőn (07.09.) a Teréz körúton a Szófia utcától az Oktogonig időszakosan lezárják a belső sávot.

Tömegközlekedés:

Kelenföld, metrómegállótól hétköznap és hétvégén 3 busz megy ki Törökbálintra.(Térkép: link) Mindegyik buszról az IDŐSEK OTTHONA megállónál kell leszállni. Onnan pár perc séta a Sportközpont! (Térkép:link)

172 számú busz (Menetidő: 22 perc) Kelenföldről
Hétköznapi indulási időpontok / hétvégi indulási időpontok: 
7.44 / 7.36
8.09 / 8.06
8.36 / 8.36
9.06 / 9.06

173 számú busz (Menetidő: 24 perc) Kelenföldről. 
Hétköznapi indulás / hétvégi indulás
7.54 / 7.56
8.24 / 8.26 
8.56 / 8.56
9.26 / 9.26 

88 számú busz ( Menetidő: 30 perc) Kelenföldről
Hétköznap / hétvége
8.12 / 8.12
8.42 / 8.42
9.12 / 9.12

VASÚT (menetidő: 16 perc, Kelenföldről 8 perc) 
Hétköznap:
Minden óra 20 és 50 perckor indul a Déli pályaudvarról (Kelenföldról +8 perccel később) Tatabánya/Oroszlány/Győr vonal bármelyike (S10-es vagy S12-es számú vonatok)
Hétvége: 
Minden óra 20 perckor indul a Déli pályaudvarról (Kelenföldról +8 perccel később) 
Tatabánya/Győr vonal (S10-es számú vonat)
A vasutállomástól gyalog jóval messzebb a sportközpont: (kb. 20 perc gyalog, térkép: link )

Kérünk mindenkit, hogy az utazási időt befolyásoló körülményeket vegyétek figyelembe és az edzésekre pontosan érkezzetek meg!

További fontos információk:

 • A parkolás mindenhol ingyenes.
 • A regisztrációval kapcsolatos teendőket az alagsorban a terem előtti előtérben végezzük. /Itt szokott lenni a JKA OB regisztrációja is. Itt kapjátok meg a belépőkártyákat, bankett jegyeket és az előre és határidő előtt megrendelt pólókat. Kérünk mindenkit, hogy a tábor költségeinek előre történő befizetésével segítsétek a gyors és zökkenőmentes regisztrációt.
 • A csarnokba az öltözőkön keresztül tudtok majd bejutni. Az öltözők és a terem közötti folyosón lesznek elhelyezve padok, ahova táskáitokat, cipőket, papucsokat tudjátok elhelyezni. Kérünk mindenkit, hogy a terembe mezítláb és táskák nélkül menjen be. Természetesen a terem fölött körben elhelyezkedő lelátót is használhatjátok, itt 200 ülőhely áll egyrészt a résztvevők, másrészt a hozzátartozók részére. Kérünk mindenkit, hogy az edzés előtti és utáni tiszteletadás ideje alatt a Shomen mögötti / a mesterrel szembeni lelátón ne tartózkodjon senki!
 • A dohányzás az épületen kívül csak a főbejárat előtt megengedett! 

A Büfé üzemeltetőjével történ megállapodás szerint az esemény alatt a Büfé nyitva lesz.

 

Tisztelettel,
MJKAKSz vezetősége