Magyar JKA Karate Szövetség

Magyar JKA Karate Szövetség

Tagsági tájékoztató 2020.03.02.
2020.03.11 13:14
Ruip Zsófia
 
Tisztelt Klubvezetők! Tisztelt Mesterek!
 
Az alábbaikról szeretnélek tájékoztatni titeket.
2020. március 25-én szerdán tartja Szövetségük idei közgyűlését, amellyel kapcsolatban a közgyűlési meghívót a héten postára adjuk a részetekre. A meghívót elektronikusan is ki fogjuk küldeni, de kérek mindenkit, hogy ha teheti akkor a postán is vegye azt át. Amennyiben valamilyen okból kifolyólag nem tudja azt átvenni abban az esetben egy válasz e-mailt küldjön, hogy a meghívót elektronikusan átvette.
 
Továbbiakban tájékoztatlak titeket, hogy Börzsei Károly elnökségi tag 2020. február 27-én lemondott elnökésgi tagsági tisztségétől, amely lemondást a mai napon írásban is megerősített, így a mai naptól nem tagja az elnökségnek. Ennek értelmében az idei közgyűlésünk nemcsak beszámoló közgyűlés hanem részben tisztújító közgyűlés is. Az elnökségi tagsági tisztségre történő jelölésről a jelölő bizottság (Schvarcz Péter, Pászti Andrea) fog tájékoztatást adni a részetekre.
 
A meghívóban szereplő napirendi pontokhoz kapcsolódó anyagok elkészítését követően a tagság részére megküldésre kerül előreláthatóan a közgyűlést megelőző héten.
 
Oss!
 
          Szabó Norbert
                 Elnök
Magyar JKA Karate Szövetség