Magyar JKA Karate Szövetség

Magyar JKA Karate Szövetség

Tagsági tájékoztató - Szakmai továbbképzés kiírása
2021.01.29 19:18
Ruip Zsófia

Tisztelt Klubvezetők!

Tisztelt Mesterek!

 

A járványhelyzet nem könnyíti meg a helyzetünket, azonban a Magyar JKA Karate Szövetség Elnökségének eltökélt szándéka, hogy a 2021. évre tervezett szakmai munkát elkezdjük.

Az Elnökség határozata alapján (melynek kivonatát a csatolmányokban olvashatjátok) 2021. február 27-én szombaton kerül megrendezésre a 2021. évi szakmai képzésünk online oktatási formában. A szakmai nap programtervezetét jelen levelemhez mellékelem. A programtervezet alapján délelőtt az edzői továbbképzés elméleti részére, délután bírói továbbképzésre kerül sor. A bírói továbbképzés témakörére vonatkozóan még nem kaptunk tájékoztatást a Bírói Bizottságtól, amint megkapjuk, a csatolt kiírást ki fogjuk egészíteni a részletes programmal.

Az Elnökség döntése alapján az edzői továbbképzésnek lesz a későbbiekben egy gyakorlati része is, melyről a mellékelt kiírásban említést teszünk, valamint a vizsgáztatói képzés is egy későbbi időpontban, hagyományos képzési formában kerül megrendezésre. A jelenlegi vizsgáztatói fokozatok a licencdíj befizetése mellett továbbra is érvényben maradnak, azonban előmenetelre csak a későbbi időpontban lesz lehetőség.

Szeretném ismét felhívni mindenki figyelmét, hogy Szövetségünk is arra a képzési formára állt át, hogy az edzőképzést két évente tartja meg az MKSZ képzési rendszeréhez hasonlóan, így idén mindenképpen részt kell venni a továbbképzésen az érintetteknek, ellenkező esetben részükre az igazolás nem kerül kiállításra az MKSZ felé. Amennyiben valaki mégsem vesz részt a képzésen, abban az esetben a szakmai továbbképzés teljesítéséről egyénileg kell gondoskodnia és az erről szóló igazolást az Elnökség részére megküldenie.

Jelen levelemhez mellékelem a 2021. évre vonatkozó, vizsgáztatói és bíról licendíjak összegét. Arra kérlek benneteket, hogy a licendíjakat csak a számla kiállítását követően fizessétek be a Szövetség számlájára.

Végezetül felhívnám a tagság figyelmét egy felkészülési versenyre, melynek kiírását a weboldalon itt olvashatjátok. Szeretném hangsúlyozni, hogy az elmúlt passzív időszak után az Elnökség üdvözölte a kezdeményezést és megköszönte Juhász Ferencnek, az SKDUN Hungary elnökének a meghívást. A meghívás során Juhász Ferenc úr egy kérést intézett Szövetségünk felé, melyben kérte, hogy lehetőség szerint bírókat is delegáljunk a versenyre. Az Elnökség véleménye szerint a jelenlegi nehéz időszakban kiemelt fontosságú az együttműködés a stílusszövetségek között, így kérjük Szövetségünk bíróit, hogy a Bírói Bizottság részére feltétlenül jelezzen vissza, hogy tudja-e vállalni a részvételt február 13-án Hajdúnánáson, segítve ezzel a két Szövetség közös munkáját.

 

OSS!

 

         Szabó Norbert
                 Elnök
Magyar JKA Karate Szövetség