Magyar JKA Karate Szövetség

Magyar JKA Karate Szövetség

Tagsági tájékoztató - 2021.02.13.
2021.02.13 21:44
Ruip Zsófia

Tisztelt Klubvezetők! Tisztelt Mesterek!

 

Három fontos dologról szeretnénk tájékoztatni benneteket:

  1. A tegnapi nap folyamán Pászti Andrea Szövetségünk elnökségi tagságáról lemondott. Kérünk mindenkit, hogy Andi lemondását szíveskedjetek elfogadni és a jövőben (a korábbiakban megküldött ügyeleti rend szerint, melyet itt olvashattok) Elnökségünk három tagját keressétek kéréseitekkel, kérdéseitekkel. Elnökségünk Alapszabályunknak megfelelően hamarosan megteszi a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy ismét teljes létszámú elnökség irányítsa Szövetségünket.
     
  2. Szeretnénk emlékeztetni benneteket, hogy Szövetségünk szakmai továbbképzését 2021. február 27-én szombaton, online formában tartja. A hétvége kiírását korábban már megküldtük részetekre (link). Ne felejtsétek el, hogy a jelentkezési határidő hamarosan lejár, 2021. február 19-én. A jelentkezést a szokott formában google űrlapon adhatjátok le: Google űrlap link.
     
  3. A szakmai továbbképzést ZOOM platformon fogjuk tartani. Ennek használatához hamarosan egy leírást küldünk részetekre, illetve egy „teszt üzemről” is tájékoztatást fogtok kapni, mely során technikai segítséget is nyújtunk szükség esetén.

 

Tisztelettel,
MJKAKSZ Elnöksége