Magyar JKA Karate Szövetség

Magyar JKA Karate Szövetség

Nyílt Online Szakmai Továbbképzés 2021.02.27.
Nyílt Online Szakmai Továbbképzés 2021.02.27.
2021.02.14 19:41
Ruip Zsófia

2021.február 27-én, szombaton kerül megrendezésre rendhagyó módon online formában (ZOOM) Szövetségünk Nyílt Edzői- és Bírói Továbbképzése. A csatolmányok között megtaláljátok az esemény végleges kiírását, mely már tartalmazza a bírói továbbképzés programját is.

Az eseményre a jelenkezési határidő:                          2021.02.19.
Az eseményre történő jelentkezés google űrlapon: űrlap link

Tekintettel arra, hogy a korábbiakban online formában még nem tartottunk hasonló eseményt, így - az ígéretünknek megfelelően - szeretnénk egy "próba üzemet" biztosítani a résztvevők számára annak érdekében, hogy az előadáshoz zökkenőmentesen csatlakozhassanak a résztvevők. A képzés a ZOOM felületén történik, melyhez egy rövid leírást, egy kis technikai segítséget is találtok a csatolmányok között.

Az előadás tesztjére 2021.02.21-én vasárnap 10:00-14:00 között kerül sor. A tesztelőadást megelőzően minden résztvevőnek e-mailben fogunk egy linket küldeni, amin keresztül lehetősége lesz mindenkinek az előadáshoz csatlakozni. Kérjük, hogy a próbaüzem előtt mindenki figyelmesen olvassa el a csatolt leírást, melynek segítségével láthatjátok, hogy eszköztől függően milyen applikációt kell keresni. A ZOOM egyaránt működik okostelefonon, tableten és számítógépen is.

A ZOOM használatához technikai segítséget Szövetségünk által megbízott informatikus szakembertől kaphattok, aki kizárólag a teszt üzem alatt, illetve természetesen az éles előadásoknál adódó esetleges technikai problémákkal kereshettek. Az informatikus neve és elérhetősége: Erős Dóra (+3620-257-1000)

Felhívjuk figyelmeteket, hogy az előadás alatt a mikrofonok és kamerák ki lesznek kapcsolva, kizárólag csak az előadók lesznek láthatók és hallhatók. Az előadás alatt kérdezni a ZOOM által biztosított chat funkción lehet. Amennyiben az adott kérdés megválaszolására az előadás alatt nem marad idő, abban az esetben a kérdést küldjétek el Szövetségünknek e-mailen (info@jkahungary.hu) legkésőbb 2021. március 1-ig. A kérdéseket összegyűjtve az előadók részére továbbítani fogjuk, majd a válaszokat az előadás anyagával együtt e-mailen mindenki részére megküldjük.

Az előadások rögzítésre is kerülnek, melyet minden résztvevő számára elérhetővé fogunk tenni, így azok később bármikor visszanézhetők.