Magyar JKA Karate Szövetség

Magyar JKA Karate Szövetség

Tagsági tájékoztató - 2021.02.18
2021.02.18 14:34
Ruip Zsófia

Tisztelt Klubvezetők! Tisztelt Mestereket!

 

A február 27. napjára kiírt továbbképző hétvége programjában nem szerepel a vizsgáztatói továbbképzés. Ennek kapcsán sokan jeleztétek, hogy szeretnétek az idei évre is kérni vizsgáztatói licencet. A Főinstruktor Úr és a Technikai Kollégium egyeztetését követően az alábbi döntés született.:

A Magyar JKA Karate Szövetség Vizsgáztatói Fokozatai 2021 évben:

A Technikai Kollégium javaslatára a jelenlegi pandémiás helyzet kedvező változása esetén megtartható következő gyakorlati vizsgáztatói képzésig a jelenlegi vizsgáztatói fokozatok maradnak érvényben. Kyu vizsgák továbbra is a Övvizsga szabályzat szerint, a jelenlegi fokozatoknak megfelelően tarthatóak.

Magasabb vizsgáztatói fokozat a következő gyakorlatban megvalósuló vizsgáztatói továbbképzésen szerezhető, melyet a Technikai Kollégium a szükséges körülmények megléte esetén haladéktalanul meghirdet.

A fentiekre tekintettel jelenleg a vizsgáztatói lincencek meghosszabbítását külön nem kell kérnetek.

Szeretnénk emlékeztetni benneteket, hogy online szakmai továbbképzésünk próbaüzemére (melyet ZOOM-on tartunk) e hét vasárnap (2021.02.21) kerül sor. A próbával kapcsolatos részletes információkról itt olvashattok.

 

Tisztelettel,

MJKAKSZ Elnöksége