Magyar JKA Karate Szövetség

Magyar JKA Karate Szövetség

Tagsági tájékoztató - Módosult a JKA OB nevezési határideje
2021.04.29 19:33
Ruip Zsófia

Tisztelt Klubvezetők! Tisztelt Mesterek!

 

Bizonyára mindannyian hallottatok arról, hogy a lépcsőzetes nyitás újabb állomásához fogunk megérkezni, amennyiben elérjük a 4 000 000 fős számot a beoltottak terén. Erre várhatóan a hét végén sorkerül. Ebben az esetben sok, eddig nem használható szolgáltatás ismét elérhetővé válik, amennyiben valaki rendelkezik védettségi igazolással.

Tekintettel arra, hogy az erre vonatkozó rendeletet a hét elején megjelent Magyar Közlöny már tartalmazza, azonban már most pontosították az ott leírt szabályozásokat, így arra számítunk, hogy további finomításokra kerülhet sor a következő nyitással kapcsolatban, mely érintheti a törökbálinti JKA Országos Bajnokságot is. Miután igyekszünk maximálisan a szabályozásokat betartani, így annak érdekében, hogy az esetleges pontosításokat követően mindenkinek legyen ideje végiggondolni indulási szándékát a versenyen, ezért a nevezés határidőt hétfő éjfélről 2021. május 4. (kedd) éjfélre módosítottuk.

Továbbá tájékoztatunk benneteket, hogy a rendelet mai pontosítása értelmében a versenyen nem csak azok a 18. év feletti igazolt versenyzők vehetnek részt, akik rendelkeznek védettségi igazolással, hanem minden olyan igazolt versenyző, aki rendelkezik versenyengedéllyel és érvényes sportorvosival, függetlenül életkorától. Azt gondoljuk, hogy ez a junior és felnőtt korosztály számára jó hír, aki eddig készült a versenyre, de még nem került rá sor az oltási sorrendben, az is elindulhat a versenyen.

Természetesen, amint további információnk lesz a versenyt érintő szabályozásokról, vagy azok változásáról, igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül értesíteni T. Tagságot.

Addig is mindenkinek jó edzést és eredményes felkészülést kívánunk!

 

Tisztelettel,

MJKAKSZ Elnöksége