Magyar JKA Karate Szövetség

Magyar JKA Karate Szövetség

Tagsági tájékoztató 2018.01.05.
2018.01.05 12:53
Ruip Zsófia

Tisztelt Tagság! Tisztelt Mesterek!

 

Szeretnék először is a Szövetség és a magam nevében minden tagunknak nagyon Boldog Új Évet Kívánni!

Valójában még csak most fejeződött be a 2017-es év, de már elkezdődtek a tennivalóink az idei évvel kapcsolatosan is, közelednek az eseményeink és az ezzel kapcsolatos határidők is.

Az alábbiakban szeretnélek benneteket tájékoztatni néhány aktuális dologról.

  1. 2018. január 31-e a határideje az éves JKA tagdíj befizetésének, amely a tavalyi összeggel megegyezik, azaz 5.000,- forint/fő. Minden klubvezetőt kérnék, hogy a fizetési határidőt legyen kedves betartani és klubonként egy összegben fizessék be vagy utalják át a Szövetség OTP Bank Nyrt-nél vezetett forint számlánkra.
  2. Idén a szokásos szakmai hétvégénk, első alkalommal Kecskeméten kerül, megrendezésre 2018. január 26-28-ig. Az ezzel kapcsolatos részletes kiírást a jövő heti elnökségi ülést követően a jelentkezési lapokkal együtt fogjuk közzé tenni.
  3. Többen jelezték, hogy az MKSZ által küldött emailek nem jutnak el hozzájuk, ez vélhetően abból adódhat, hogy az érintett klub nem tagja közvetlenül az MKSZ-nek, csak a Magyar JKA Szövetségen keresztül, ezért nem szerepel az MKSZ levelező listájában. Az ebből adódó hiányosságokat most pótoljuk, amely főleg az idei évben használatos formanyomtatványokat jelenti, de tudomásom szerint ezek elérhetőek az MKSZ honlapján is.

 

Tisztelettel
Siliga Péter