Magyar JKA Karate Szövetség

Magyar JKA Karate Szövetség

Válogatott tájékoztató 2020.08.05.
2020.08.07 22:11
Ruip Zsófia

Tisztelt Klubvezetők! Tisztelt Edzők!

 

Sajnálatos módon az idei eseménynaptárunkat jelentősen felforgatta a koronavírus járvány, ami miatt minden a válogatottunkat is érintő nagyobb, nemzetközi verseny elhalasztásra, vagy törlésre került. Ahogy olvashattátok (link) végül a múlt héten megszületett a döntés arról, hogy a moszkvai ESKA EB sem kerül megrendezésre, ami - figyelve a világjárvány alakulását -  sajnos várható volt.

Tekintettel arra, hogy a veszélyhelyzet megszünésével egy időben  elrendelt egészségügyi készenlét idejére kiadott ajánlások szerint nem, vagy csak komoly előkészületek mellett, jelentősen megnövekedő anyagi teherrel lehetne edzőtábort tartani, illetve a szakmai érvek sem támasztják alá szükségességét, így az augusztusra tervezett válogatott edzőtábor elmarad.

Válogatottunk vezetése döntött az őszre kiírt edzések sorsáról is. Az egészségügyi kockázatot, valamint a szakmai indokokat mérlegelve a tervezett válogatott edzések sem kerülnek megtartásra.

Kérünk minden edzőt, hogy az ajánlásokat, előírásokat tartsátok be, melyről Szövetségünk korábban egy részletes tájékoztatást küldött, amit itt olvashattok.

A lehetőségekhez képest jó munkát, jó edzéseket kívánunk!

 

Tisztelettel,

Schvarcz Péter és Ruip Zsófia