Magyar JKA Karate Szövetség

Magyar JKA Karate Szövetség

Schvarcz Péter köszönő levele
2021.03.20 11:02
Ruip Zsófia

Tisztelt Klubvezetők, Versenyzők, Szülők!

 

Mint az talán már többek előtt ismeretes, a tegnapi nap folyamán szövetségünk elnöksége benyújtotta lemondását. Ezzel egyidejűleg személyes lemondásom a szövetségi kapitányi posztot illetőleg is megszületett.

Engedjétek meg, hogy az elmúlt, majd 15 éves munkát, kitartást, erőfeszítést megköszönjük szövetségünk edzőinek, versenyzőinek. Hálásan köszönöm a szülőknek a sok-sok, súlyos anyagi áldozatvállalást, mellyel segítették válogatottunk törekvéseit. Köszönöm szövetségünk egykori és mostani vezetésének, hogy biztosították a szövetségi hátteret a válogatott működéséhez, hogy megfelelő gazdálkodással segítették pl.,a versenyzők eredményességi támogatásának fenntartását, a válogatott vezetésének utaztatását. Köszönetet mondok a nemzetközi versenyekre utazó bíróinknak, akik támogató jelenlétükkel segítették csapatunkat.

Külön köszönöm a velem együtt dolgozó két kiváló szakember Ruip Zsófia és Bali Ervin áldozatos segítségét. Úgy gondolom, hogy mindkettejükkel igazi csapatot alkottunk, jó volt ennek a részesévé válni!

Az utolsó 3-4 évben sokat kaptunk Pászti Andreától, aki utazásainkat maximális odafigyeléssel intézve sok kellemetlenségtől, és felesleges kiadástól kímélte meg csapatunkat.

A jövőre vonatkozóan bízom benne, hogy a járványhelyzet normalizálódása után a hazai és a nemzetközi versenyrendszer idővel kiheveri a jelenlegi sokkot, s válogatottunk eredményesen képviselheti majd szövetségünket a különféle világversenyeken.

 

Üdvözlettel:
Schvarcz Péter